Housegard kolmonoxidlarm med LCD, CA108

I lager.

379 kr

För bostad, husbil, husvagn, båt

Housegard Kolmonoxidvarnare är den perfekta lösningen för att säkerställa tryggheten i ett hem. Den reagerar snabbt vid farliga nivåer av kolmonoxid och rekommenderas särskilt för rum med bränsledrivna värmekällor eller anordningar.

Produktfördelar:

  • Omedelbar reaktion: Housegard Kolmonoxidvarnare varnar omedelbart vid skadliga nivåer av kolmonoxid.
  • Testad och godkänd: enligt 50291-1:2018 och EN50291-2:2019. Vilket innebär att den är godkänd för bostad, husbil, husvagn och båt. 
  • Enkel montering med 3M-tejp. Med 3M monteringstejp går installationen extra snabbt och smidigt och du slipper ta fram borrmaskinen. 
  • LCD-Display: Tydlig och lättläst display visar aktuell CO-nivå och rumstemperatur för ökad användarvänlighet.
  • 48 timmars larmminne: Håller kunderna informerade om tidigare detekterade händelser för ökad trygghet.
  • Enkel användning: Smidig paus- och testfunktion gör det enkelt för användarna.
  • Batteriindikator: Tydlig indikation när batteriet är svagt och varnaren behöver bytas ut.
  • 5 års garanti: Låt dina kunder känna sig trygga med 5 års garanti mot tillverkningsfel.
  • EAN 7320896040243

En hörbar kolmonoxiddetektor är det enda sättet att få varning vid en kolmonoxidutsläpp; gasen kan varken kännas, smakas eller ses, vilket gör den omöjlig att upptäcka för de mänskliga sinnena. Den uppkommer vid ofullständig förbränning och kan t.ex komma från fotogendrivna apparater, oljepannor och gasugnar, men även från igentäppta skorstenar, grillar eller läckage från garage. Dessutom kan kolmonoxid tränga genom väggar, vilket innebär att du kan vara i fara även om en granne har ett utsläpp.

Vi rekommenderar att man installerar en kolmonoxidlarm mellan 1 m och 3 m från varje bränsleförbrännande apparat. Dessutom bör ytterligare enheter installeras i områden som vardagsrum och sovrum, där man tillbringar mest tid hemma.

LCD-displayen visar aktuell CO-nivå och larmstatus. Larmminnesfunktionen gör att du kan se om varnaren larmat under de senaste 48 timmarna. Med pausknappen kan enheten pausas i 10 minuter. Varnaren indikerar när det är dags att byta batteri.

CA108 uppfyller den nya skärpta standarden för kolmonoxidvarnare, 50291-1:2018 och EN50291-2:2019, vilket innebär att den är godkänd för bostad, husbil, husvagn och båt.